fbpx

Костадинов:Од Просениково почнуваме со уредување на јавните површини во селата

 Костадинов:Од Просениково почнуваме со уредување на јавните површини во селата

Да се сака Струмица значи да се работи не само за градот, туку и за населените места.

Од Просениково започнавме со уредување на јавните површини во селата за поурбан изглед и одмор и релаксација на нашите сограѓани.

Share via
Copy link