fbpx

Костадинов:Започнавме да ја реализираме најдобрата верзија за нашата Општина

 Костадинов:Започнавме да ја реализираме најдобрата верзија за нашата Општина

Започнавме да ја реализираме најдобрата верзија за нашата Општина, како модерна и европска Струмица, вака градоначалникот Костадин Костадинов ја започна денешната прес конференција, еден месец по извршувањето на градоначалничката функција. Пред новинарите зборуваше за реализацијата на активностите во првиот месец од неговиот мандат.

Share via
Copy link