fbpx

Нашинец од Пјаченца кој го фатил Светиот крст собраните пари ги донираше на семејства во Општина Босилово

 Нашинец од Пјаченца кој го фатил Светиот крст собраните пари ги донираше на семејства во Општина Босилово

Зоран Горгиев од Просениково, кој го фати крстот на Водици во Пјаченца-Италија, собраните средства во износ од 680 евра ги донираше на социјално ранливи семејства од општина Босилово.

Единаесет семејства од Босилово добија пакети со основни прехранбени продукти.

-Во името на граѓаните на општина Босилово изразувам благодарност до Зоран Горгиев и неговото семејство за помошта, поддршката и соработката, напиша градоначалникот Ристо Манчев на својот фејсбук профил.

Share via
Copy link