fbpx

Пожарникарите гаснеа сува трева и трска во Софилар

 Пожарникарите гаснеа сува трева и трска во Софилар

Попладне во 15:45 часот во месноста Софилар, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и тројца пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалена сува трева и трски.

Опожарена е површина од околу 0.5 хектари.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран

Share via
Copy link