fbpx

Пожарникарите извлекоа возач од автомобил излетан во провалија

 Пожарникарите извлекоа возач од автомобил излетан во провалија

Попладне во 17:57 часот покрај патот Струмица-Цареви Кули, во близина на месноста „Двата пата“, ТППЕ Струмица со 1 против пожарно техничко возило и 5 пожарникари интервенираше на спасување на возач од автомобил кој беше излетен во провалија, информираа струмичките пожарникари.

Со алпинистички јажиња и носила возачот е извлечен и предаден на екипа на брза помош.

Share via
Copy link