fbpx

Првачиња од Муртино го посетија граданачалникот Костадинов

 Првачиња од Муртино го посетија граданачалникот Костадинов

Во рамките на одбележувањето на Детската недела, денеска, првачињата од ООУ „Маршал Тито“ од Муртино го посетија градоначалникот Костадин Костадинов.На средбата разговараа за почетокот на учебната година, за нивните желби и очекувања, но и играа и се забавуваа во кабинетот.

Градоначалникот им подели подароци и им поска многу успех во учењето и весело и безгрижно детство.

Share via
Copy link