fbpx

Се одржа „Street basket 2021“ во рамки на Струмица Опен Фестивал

 Се одржа „Street basket 2021“ во рамки на Струмица Опен Фестивал

Во рамки на Струмица Опен Фестивал се одржа „Street basket 2021“ на обновеното игралиште во IV месна заедница (кај Монополот) во скратен формат од 8 екипи.

Освојувач на турнирот беше екипата на „Струмица“ која доби 12.000 денари, второ место освои екипата на „Булевар кафе“ која доби 9.000 денари, а трето место освои екипата на „Бомб“ која доби 6.000 денари.

За најдобар играч на турнирот беше проглас Александар Шајкаров.

Share via
Copy link