fbpx

Се одржа Велигденски хепенинг во Центарот за култура

 Се одржа Велигденски хепенинг во Центарот за култура

По повод започнувањето на Велигденските празнувања, во фоајето на Центарот за култура „Антон Панов“ денеска се одржа Велигденски хепенинг на којшто присуствуваше и градоначалникот Костадин Костадинов.

На хепенингот учениците од основните училишта создаваа уметнички слики со разновиден материјал, а настанот беше отворен и за родителите и за сите граѓани кои сакаа првиот празничен ден да го поминат во пријатна атмосфера и да го споделат предвелигденското расположение.

Share via
Copy link