fbpx

Советот донесе одлука за продажба на службениот автомобил на градоначалникот

 Советот донесе одлука за продажба на службениот автомобил на градоначалникот

-Донесена е одлука на Совет на општина Струмица за продажба на службеното возило за градоначалникот!Средствата ќе бидат планирани во новиот буџет за 2022 година за проект за Младински Културен Центар, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Станува збор за автомобил марка „шкода суберб“ набавен пред 4 години на лизинг.

Share via
Copy link