fbpx

Струмичките пожарникари денеска гаснеа пет пожари

 Струмичките пожарникари денеска гаснеа пет пожари

Денеска ТППЕ Струмица имаше пет интервенции. Пожарникарите гаснеа запалена сува трева во село Градско Балдовци,.Босилово,Владевци и запалена сува трева и електричен столб во село Сачево. Покрај овие интервенции изгаснаа и запалено електрично броило на улицата „БлагојМучето“ во Струмица.

Сите пожари се навремено и успешно локализирани и ликвидирани.

Share via
Copy link