fbpx

Tags : 100 денови

Отчет на градоначалникот Костадинов за првите 100 денови од мандатот

Интегрален текст од обраќањето на градоначалникот Костадин Костадинов Сто дена заедно со мојот тим, општинската администрација и општинските јавни претпријатија работиме дисциплинирано, домаќински и вредно ги исполнуваме барањата и ветувањата кон граѓаните и ја создаваме најдобрата верзија на нашата Струмица. Едно од тие ветувања е дека мојата работа ќе биде транспарентна и отчетна, граѓаните секогаш […]