fbpx

Tags : Аеродроми

Од среда се отвораат аеродромите во Скопје и Охрид

Во среда, а врз основа на препораките на Комисијата за заразни болести, Владата донесе одлука од 1 јули, ќе бидат отворени за сообраќај Меѓународниот аеродром Скопје и на Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид, соопшти Владата. Протоколите за работа на аеродромите се изготвени, а министрите за транспорт и врски и за здравство, Горан Сугарески и […]