fbpx

Tags : Агенција за туризам

Костадинов со директорот на Агенцијата за туризам разговараше за туристичките

-Убаво е чувството кога си градоначалник на Општина со големи потенцијали во повеќе области, но и препозната силна волја за нивно максимално искористување.Со директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Љупчо Јаневски, денеска разговаравме за туристичките потенцијали на нашата Струмица, објави градоначалникот Костадин Костадинов. -Струмица е позната културно историска туристичка дестинација, којашто сериозно […]