fbpx

Tags : Бања Лука

Карневалски групи од Струмица учествуваа на карневалот во Бања Лука

Струмичките карневалски групи деновиве имаа уште едно успешно претставување на Струмичкиот карневал во странство. Овојпат достојно се претставија на 2-от меѓународен Бањалучки карневал кој се одржа од 26 до 28 мај 2023 година, во Бања Лука, Република Српска, БиХ. Меѓу 18-те карневалски групи учесници, нашите карневалски групи: ООУ ,,Сандо Масев” Струмица, со карневалска маска ,,Моќта […]