fbpx

Tags : Белград

„НОВУС“ учествуваше на работилница во Белград

Центарот за истражувања и анализи НОВУС имаше можност да учествува на дводневна работилница, која е дел од проектот за „Граѓанско сојузништво за репортери без граници“ која се одржа во Белград, Србија од 20 до 22 март. -Беше неверојатно искуство да се биде меѓу посветени новинари и невладините организации кои работат на промовирање на слободата на […]