fbpx

Tags : Бесплатен паркинг

Костадинов:Бесплатен паркинг за струмичките пожарникари

-Храбри, одговорни и пожртвувани професионалци, потврдени во многу домашни и меѓународни спасувачки мисии, тоа се нашите струмички пожарникари.Тие се чувари на Струмица, на нашите животи и имоти од пожари и други елементарни непогоди и несреќи.Што и да направиме за нив е секогаш малку. Неизмерната почит и благодарност кон нив, заедно со членовите на Советот, ја […]