fbpx

Костадинов:Бесплатен паркинг за струмичките пожарникари

 Костадинов:Бесплатен паркинг за струмичките пожарникари

-Храбри, одговорни и пожртвувани професионалци, потврдени во многу домашни и меѓународни спасувачки мисии, тоа се нашите струмички пожарникари.Тие се чувари на Струмица, на нашите животи и имоти од пожари и други елементарни непогоди и несреќи.Што и да направиме за нив е секогаш малку. Неизмерната почит и благодарност кон нив, заедно со членовите на Советот, ја надополнивме со одуката за бесплатно користење на паркинг просторите на подрачјето на Зоните А и Б за нивните семејни возила за сите вработени во ТППЕ Струмица.Горди сме што ве имаме. Да сте живи и здрави!, објави градоначалникот Костадин Костадинов.

Share via
Copy link