fbpx

Tags : бездомни животни

Се гради пристапниот пат до Прифатилиштите за бездомни животни во

Денеска почна изградбата на пристапниот пат до Прифатилиштето за бездомни животни во Струмица во должина од 561 метри, проект кој го реализира Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во партнерство со Општина Струмица. Како што информираше директорката на Центарот за развој на овој регион, Жулиета Ѓуркова, средствата за изградба на патот во висина од […]