fbpx

Tags : болни и немоќни

Гласаат болните и немоќните, затвореници и граѓани во установи за

Во општините од Југоистокот денес почна гласањето на болните и немоќните, затворениците и граѓани кои живеат во установи. Во општина Струмица денес гласаат 466 болни и изнемоштени лица. Покрај нив правото на глас можат да го остварат и затвореници од Затворот во Струмица, Терапевтската установа „Покров“ и Заводот за заштита и рехабилитација  на деца и […]