fbpx

Tags : дежурни служби

Градоначалникот Костадинов ги посети дежурните служби и штитениците од Заводот

-Ги посетив дежурните служби во Територијалната професионална противпожарна единица, Итната медицинска помош и Службата за стоматолошка здравствена заштита при ЈЗО Здравствен дом Струмица, Невропсихијатриската служба при ЈЗО Општа болница Струмица, СВР Струмица и Фабриката за вода при ЈПКД „Комуналец“ и им посакав многу здравје, успех и среќа во Новата 2022 година, објави Костадинов. Тој синоќа […]