fbpx

Градоначалникот Костадинов ги посети дежурните служби и штитениците од Заводот во Банско

 Градоначалникот Костадинов ги посети дежурните служби и штитениците од Заводот во Банско

-Ги посетив дежурните служби во Територијалната професионална противпожарна единица, Итната медицинска помош и Службата за стоматолошка здравствена заштита при ЈЗО Здравствен дом Струмица, Невропсихијатриската служба при ЈЗО Општа болница Струмица, СВР Струмица и Фабриката за вода при ЈПКД „Комуналец“ и им посакав многу здравје, успех и среќа во Новата 2022 година, објави Костадинов.

Тој синоќа ги посети и нетговите долгодишни пријатели од Заводот во Банско, а не ги заборави и штитениците коишто го напуштија и сега живеат во мали групни домови.

-Си ја честитавме Новата 2022 година и си посакавме се најубаво во Новата година, напиша градоначалникот Костадинов.

Share via
Copy link