fbpx

Tags : Џонсон Мети

„Џонсон Мети“ со 550 волонтери се вклучи во разни акции

Комерцијална ПР објава Вредноста што ја создава Џонсон Мети Македонија, преку инвестирање во локалната заедница, беше јасно изразена минатиот месец кога повеќе од 550 волонтери го дадоа своето време за да поддржат различни проекти низ Македонија. За да го прослави Меѓународниот ден на волонтерството, Џонсон Мети Македонија организираше недела на активност во која 550 волонтери […]

„Џонсон Мети“ донираше лабораториска опрема на Фармацевтскиот факултет во Скопје

Комерцијална ПР објава Компанијата „Џонсон Мети Македонија“ обезбеди лабораториска опрема за Фармацевтскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје како признание за долгогодишното партнерство и како гест на добра волја. Со оваа поддршка, студентите подобро ќе се подготват и ќе ги извршуваат практичните вежби вклучени во барањата на студиската програма. Донацијата се состои […]

Џонсон Мети обезбеди приватно во здравствено осигурување за вработените во

Сите вработени во Џонсон Мети во Македонија отсега ќе добиваат приватно здравствено осигурување. Компанијата обезбеди здравствени придобивки од Триглав осигурување за сите вработени, бидејќи нивното здравјето е приоритет. „Нашата посветеност за вработените ја покажуваме на дело со воведување нова придобивка – приватно здравствено осигурување. Во соработка со Триглав осигурување, вработените ги добиваат сите поволности од […]

Џонсон Мети активен поддржувач на иднината на студентите

Компанијата Џонсон Мети ја презентираше својата практикантска програма пред студентите од инженерско-техничките студии на државниот универзитет „Св. Кирил и Методиј“ на двонеделниот виртуелен Саем за вработување, во организација на студентската организација БЕСТ (Борд на европски студенти по технологија). Претставниците на Џонсон Мети ја презентираа програмата за општа пракса за различни одделенија во компанијата, како што […]

„Џонсон Мети“ со поддршка на училиштето „д-р Златан Сремец“

Основното училиште со ресурсен центар „д-р Златан Сремац“ од Скопје и компанијата „Џонсон Мети“ ја продолжуваат заедничката соработка преку проект за изградба на инклузивно игралиште во училишниот двор. Како дел од активностите за поддршка на заедницата и подобрување на инклузијата, Џонсон Мети ќе обезбеди финансиска поддршка на проектот во износ од 5000 фунти (околу 6.000 […]