fbpx

Tags : електрични

Струмичани ги ќердосаа „Кавалерите“

-Со среќа нека ни се струмичките кавалери! Го исполнив дадениот збор и од денеска оваа нова бесплатна услуга за граѓаните ја ставивме во пробна функција, објави градоначалникот Костадинов. -Две електрични возила започнаа да возат низ паркот, плоштадот и пешачките зони, а можат да ги користат сите граѓани, а секако предност имаат повозрасните и лицата со […]