fbpx

Tags : Фармацевтски факултет

„Џонсон Мети“ донираше лабораториска опрема на Фармацевтскиот факултет во Скопје

Комерцијална ПР објава Компанијата „Џонсон Мети Македонија“ обезбеди лабораториска опрема за Фармацевтскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје како признание за долгогодишното партнерство и како гест на добра волја. Со оваа поддршка, студентите подобро ќе се подготват и ќе ги извршуваат практичните вежби вклучени во барањата на студиската програма. Донацијата се состои […]