fbpx

Tags : фреон

На Богородица цариниците открија 200 боци фреон

-Царинските службеници на царинска испостава Богородица вчера на излез од државава при контрола на автобус открија 200 парчиња боци, од кои 100 боци од 9,8 кг фреон R404A и 100 боци од 13,6 кг фреон R134a со вкупна вредност од два милиони денари, соопштија денеска од Царинската управа. Стоката и автобусот се привремено одземени, а […]