fbpx

Tags : горештини

Денес и утре пеколни горештини

Денес и утре максималната температура во Струмичкиот регион ќе достигне пеколни 38, односно 39 степени. Според прогнозата на сајтот foreca.com, топлото време ќе продолжи и во наредните денови, кога се очекува минимално намалување на температурите. Повеќе на следниот линк:https://www.foreca.com/100785380/Strumica-North%20Macedonia/10-day-forecast