fbpx

Tags : Градоначалник Гевгелија

Градоначалникот на Гевгелија за разрешувањето на директорката на Центарот за

Градоначалникот на Гевгелија и претседател на Советот на градоначалници на Југоисточниот плански регион, Андон Сарамандов, денеска се огласи со соопштение по разрешувањето на досегашната директорка на Центарот за развој на овој регион, Жулиета Ѓуркова. -Одлуката за избор на нов директор на Центарот за развој Југоисточниот плански регион беше донесена едногласно од страна на членовите на […]