fbpx

Tags : граѓаните

Д-р Филипче од Гевгелија: Како пратеник ќе останам достапен за

Дочекан со аплаузи и овации, носителот на листа на Изборна единица 4, д-р Венко Филипче го отвори централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина кој попладнево започна во Демир Капија и Гевгелија. Во своето вечерно обраќање во Гевгелија д-р Филипче говореше за своите лични заложби како пратеник во Собранието и […]

Д-р Венко Филипче: Граѓаните во мене како пратеник ќе имаат

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи и предлози. Ова го истакна Д-р Венко Филипче, носител на листата на кандидати […]