fbpx

Tags : Христос воскресе!

Костадинов: Христос воскресе!

-Верни на традицијата и исполнети со возвишени чувства на радост и среќа, вечерва со моите струмичани присуствувавме на Велигденската воскресна литургија во црквата ,,Св. Григориј Палама и Димитриј”, објави градоначалникот Костадин Костадинов. Со радост го дочекавме Христовото воскресение, си го честитавме и си посакавме многу здравје, лична и семејна среќа. Да ни е за многу […]