fbpx

Костадинов: Христос воскресе!

 Костадинов: Христос воскресе!

-Верни на традицијата и исполнети со возвишени чувства на радост и среќа, вечерва со моите струмичани присуствувавме на Велигденската воскресна литургија во црквата ,,Св. Григориј Палама и Димитриј”, објави градоначалникот Костадин Костадинов.

Со радост го дочекавме Христовото воскресение, си го честитавме и си посакавме многу здравје, лична и семејна среќа. Да ни е за многу години Велигден!, напиша струмичкиот градоначалник.

Share via
Copy link