fbpx

Tags : Канцеларија

Пратеничката Спасова со канцеларија во Струмица за средби со граѓаните

-Почитувани,Во предизборието се договоривме и си ветивме дека како Ваш пратеник секогаш ќе бидам достапна за разговор и средба со сите заинтересирани лица и здруженија, со цел нови предлози за законски измени, иницијативи, јавни расправи и решавање на разни останати локални и индивидуални проблеми, објави пратеничката Љубица Спасова. – За таа цел отворивме канцеларија на […]

ЗСР „Шампион 2005“ отвори канцеларија за комуникација со спортските риболовци

Здружението на спортски риболовци „Шампион 2005“-Струмица од вчера отвори сопствена канцеларија за комуникација со спортските риболовци од територијата на Општина Струмица, како и од останатите општини во регионот. Во канцеларијата ќе се издаваат легитимации и маркици за спортски риблов во 2023 година, како и други активности на спортските риболовци. Канцеларијата се наоѓа на улица „5-ти […]