fbpx

Tags : ќе одржи

Здружението „Медија Флеш“ ќе одржи втора работилница за медиумска писменост

Во рамките на реализирање на проектот „Читај меѓу редови: Спротивстави се на дезинформации и биди медиумски писмен во ера на дигитални вести!“, којшто го реализира Здружението за медиумска писменост „Медија Флеш“, во вторник на 21 мај во Средното училиште „Никола Карев“ во Струмица ќе се одржи работилница со ученици и професори од ова средно училиште. […]