fbpx

Tags : Контекст-Струмица

„Контекст-Струмица“ ги организира 15. Роднокрајни поетски средби во Струмица

Здружението за развој на култура и заштита на културното наследство „Контекст – Струмица“ во соработка со EU House Струмица, утре со почеток во 19:30 часот ве кани да го проследиме заедно 15-то издание на „Роднокрајни поетски средби“. Да ја заокружиме оваа година во духот на поезијата и да уживаме во творештвото на роднокрајните поети од […]