fbpx

Tags : КОВИД19

Регистрирани се 136 нови случаи на КОВИД 19, два во

Во последните 24 часа се направени 991 тестирања, а регистрирани се 136 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 46-Куманово 6-Дебар 7-Штип 14-Прилеп 1-Тетово 12-Струга 9-Велес 1-Охрид 2-Гостивар 13-Струмица 2-Радовиш 3-Крушево 2-Кочани 1-Пробиштип 1-Демир Хисар 2-Кратово 1-Свети Николе 5-Кичево 4-Ресен 4 Починати се 6 лица, двајца пациенти од Скопје, еден од Куманово, двајца пациенти од Струга […]

Во последните 24 часа се направени 1794 тестирања, а регистрирани

Во последните 24 часа се направени 1794 тестирања, а регистрирани се 163 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 87-Куманово 7-Дебар 2-Штип 10-Прилеп 3-Тетово 16-Струга 8-Охрид 1-Кавадарци 1-Демир Хисар 1-Гостивар 8-Струмица 1-Кратово 1-Свети Николе 9-Кичево 3-Ресен 5 Починати се 8 лица, шест пациенти од Скопје, еден од Дебар и еден пациент од Тетово. Денеска Институтот за […]

Во последните 24 часа се направени 1367 тестирања, а регистрирани

Во последните 24 часа се направени 1367 тестирања, а регистрирани се 120 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 63-Куманово 4-Дебар 6-Штип 4-Прилеп 2-Тетово 14-Струга 6-Велес 2-Битола 1-Охрид 4-Гостивар 12-Свети Николе 1-Кичево 1 Починати се 5 лица, двајца пациенти од Скопје, еден од Куманово и двајца пациенти од Тетово. Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 125 […]

Во последните 24 часа се направени 894 тестирања, а регистрирани

Во последните 24 часа се направени 894 тестирања, а регистрирани се 78 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 26-Куманово 4-Дебар 1-Штип 17-Тетово 9-Струга 3-Битола 1-Охрид 1-Гостивар 5-Крива Паланка 1-Кочани 1-Пробиштип 3-Виница 1-Свети Николе 5Починати се 5 лица, тројца пациенти од Скопје, еден од Куманово и еден пациент од Струга.Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 172 оздравени […]

Во последните 24 часа се направени 1454 тестирања, а регистрирани

Во последните 24 часа се направени 1454 тестирања, а регистрирани се 165 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 71-Куманово 15-Дебар 1-Штип 10-Прилеп 5-Тетово 20-Струга 3-Велес 1-Битола 3-Охрид 10-Гостивар 14-Пробиштип 4-Македонски Брод 1-Кичево 2-Ресен 5 Починати се 7 лица, двајца пациенти од Скопје, двајца од Куманово, еден пациент од Струга, еден од Кочани и еден пациент […]

Утврдени 173 нови случаи на Ковид – 19, починаа 13

Во последните 24 часа регистрирани се 173 нови случаи на заболени од Ковид-19. Резултатот е добиен по изработени 1653 тестa. Скопје – 75Струга – 14Охрид – 10Куманово – 9Тетово – 9Штип – 8Гостивар – 7Дебар – 6Свети Николе – 6Прилеп – 6Кочани – 4Кичево – 3Ресен – 3Велес – 3Кавадарци – 3Гевгелија – 2Струмица – […]

Во последните 24 часа се направени 1.140 тестирања, а регистрирани

Во последните 24 часа се направени 1.140 тестирања, а регистрирани се 126 нови случаи на Ковид-19 во:– Скопје 66– Куманово 6– Штип 15– Прилеп 3– Тетово 19– Струга 2– Велес 2– Битола 1– Кавадарци 4– Гостивар 2– Пробиштип 2– Свети Николе 1– Ресен 3 Починати се 4 лица, по еден пациент од Скопје, Прилеп, Тетово […]

Во последните 24 часа се направени 870 тестирања, а регистрирани

Во последните 24 часа се направени 870 тестирања, а регистрирани се 176 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 61-Куманово 8-Дебар 1-Штип 14-Прилеп 5-Тетово 22-Струга 19-Велес 5-Битола 3-Охрид 14-Гостивар 7-Струмица 1-Кочани 2-Пробиштип 1-Демир Хисар 1-Пехчево 1-Кичево 6-Ресен 5 Починати се девет лица, седум пациенти од Скопје, еден од Тетово и еден пациент од Струга. Денеска Институтот […]

101 нов случај на ковид-19, пет лица починаа

Во последните 24 часа се направени 776 тестирања, а регистрирани се 101 нов случај на ковид-19. – Скопје 57– Куманово 13– Дебар 1– Штип 3– Тетово 19– Струга 1– Велес 1– Битола 2– Охрид 1– Гостивар 1– Ресен 2 Починати се 5 лица, еден од Скопје, двајца пациенти од Куманово, еден пациент од Струга и […]