fbpx

Tags : Ковис-19 Струмица

Тринаесет нови случаи на Ковид-19 во Струмица

Освен во Струмица, новозаболени има во Гевгелија-4, во Радовиш двајца и Валандово три лица. Во последните 24 часа се направени 1368 тестирања, а регистрирани се 178 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 42-Куманово 19-Дебар 1-Штип 1-Прилеп 16-Тетово 14-Струга 5-Велес 5-Битола 4-Охрид 3-Кавадарци 1-Гостивар 11-Гевгелија 4-Струмица 13-Крива Паланка 2-Радовиш 2-Кочани 17-Пробиштип 2-Македонски Брод 1-Валандово 3-Виница 1-Делчево […]