fbpx

Tags : Љупче Љачев

Љупче Љачев именуван за нов директор на „Комуналец“

-Денеска го именував Љупче Љачев за нов директор на ЈПКД „Комуналец“ Струмица, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Човек кој има долгогодишно искуство во јавниот сектор, посветен финансиски работник.Сакам од срце да се заблагодарам на досегашниот директор Зоран Георгиев, за несебичната посветеност кон претпријатието и вработените, за сите успеси со кои сите ние како граѓани […]