fbpx

Љупче Љачев именуван за нов директор на „Комуналец“

 Љупче Љачев именуван за нов директор на „Комуналец“

-Денеска го именував Љупче Љачев за нов директор на ЈПКД „Комуналец“ Струмица, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

-Човек кој има долгогодишно искуство во јавниот сектор, посветен финансиски работник.Сакам од срце да се заблагодарам на досегашниот директор Зоран Георгиев, за несебичната посветеност кон претпријатието и вработените, за сите успеси со кои сите ние како граѓани сме горди!Зоран Георгиев продолжува со активна посветеност за општина Струмица, превземајки ја високата должност како главен координатор за сите јавни претпријатија во Струмица, напиша струмичкиот градоначалник.

Share via
Copy link