fbpx

Tags : магазин

Еуромакс Корпоративен Магазин „ВИСТИНА“ – Второ Издание

„Комесар за Иселување???“ МИТ #6: Принудно ќе се дислоцираат и раселат околните живеалишта, ќе се одземе дел од постојните површини на обработливо земјоделско земјиште и ќе се „уништи” иднината на младите генерации од регионот (!?). ВИСТИНА: Никогаш немало потреба ниту да се спомне некакво дислоцирање и раселување на околните живеалишта или загуба на постојно обработливо […]

Информирајте се изворно за проектот Иловица – Штука од магазинот

Корпоративниот магазин со информации и објаснувања на проектот за рударскиот комплекс за бакар Иловица – Штука на Еуромакс, што беше доставен до сите домаќинства во Босилово и Ново Село, достапен и онлајн Меѓународниот инвеститор Еуромакс во општините Босилово и Ново Село подели корпоративен магазин со информации и објаснувања на проектот за рударскиот комплекс за бакар […]