fbpx

Tags : Манчев

Манчев: Саниран е дефектот на системот за водоснабдување од браната

-Дефектот на системот за водоснабдување од браната Иловица е саниран, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев. -Само што започна полнењето на резервоарите и производството на водата. Додека да се наполнат базените, да се филтрира водата и да се наполни системот ќе поминат уште 7- 8 часа додека водата стигне во сите куќи, во сите населени […]

Видео Манчев: Создаваме нова иднина за Босилово – Ќе изградиме

Интегрален текст и видео од прес конференција Почитувани, Заедно, во наредните четири години, можеме да ја направиме општина Босилово, чиста, модерна, уредена и развиена европска општина. Имаме програма, која што e реална и остварлива и која нуди решенија за најголем дел од проблемите кои што ги мачат граѓаните на општина Босилово. Приоритет во нашата работа во наредните четири […]