fbpx

Tags : матура

Премиерот Заев и претставници на Сојузот на средношколците на нова

Договорот за модифицирање на државната матура на два екстерни предмети останува, дијалогот продолжува за изнаоѓање концепт за изведување на интерните предмети, е заклучокот од средбата на премиерот Зоран Заев и претставници на Сојузот на средношколците. Во продолжение соопштението до медимуите од Владата. -Претседателот на Владата Зоран Заев попладнево ги прими претставниците на Сојузот на средношколци […]