fbpx

Tags : Меѓународен ден на детето

Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Меѓународниот ден на детето

-Сeкое дете заслужува да биде весело, среќно,безгрижно и постојано насмеано.Нема ништо поубаво на светот од детската насмевка. Нема ништо потажнo на светот од детската солза.Да се погрижиме сите деца да бидат деца, со сите убави белези.Да не дозволиме ниту една детска солза, а да се погрижиме детската насмевка да биде секојдневие. НЕКА Е ЧЕСТИТ 1 […]