fbpx

Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Меѓународниот ден на детето

 Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Меѓународниот ден на детето

-Сeкое дете заслужува да биде весело, среќно,безгрижно и постојано насмеано.Нема ништо поубаво на светот од детската насмевка. Нема ништо потажнo на светот од детската солза.Да се погрижиме сите деца да бидат деца, со сите убави белези.Да не дозволиме ниту една детска солза, а да се погрижиме детската насмевка да биде секојдневие.

НЕКА Е ЧЕСТИТ 1 ЈУНИ – МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО.

Share via
Copy link