fbpx

Tags : Мокрински извори

Колешинскиот водопад и Мокринските извори збогатени со нови содржини

Колешинскиот водопад сместен во срцето на планината Беласица, во рамки на активности на проектот „Туризмот – иднината на регионот“ кој го имплементира Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, финансиски поддржан од Бирото за регионален развој доби нови содржини, информираа од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион. Поплочена е патека за искачување до водопадот, […]