fbpx

Tags : моморијален турнир

Заврши меморијалниот турнир во мал фудбал „Јоже Хаџиевски“,првото место за

Синоќа во Куклиш заврши Меморијалниот турнир во мал фудбал „Јоже Хаџиевски 2023“ поддржан од градоначалникот Костадин Костадинов и Oпштина Струмица. На овој прв турнир учествуваа вкупно 24 екипи од целата држава. Првото место го освои екипата на „Алупласт-Васил“ од Јосифово, второто екипата на „Термaлни оранжерии“ од Банско, третото место го освои екипата на „Freight one“ […]