fbpx

Tags : најдобар

Адиент EMEA сертифициран како Најдобар работодавач 2023

Буршајд (Германија), 17 јануари 2023 – Адиент, водечкиот добавувач на системи за седишта за автомобилската индустрија, е сертифициран како „Најдобар работодавач 2023“(“Top Employer 2023”) за својата организација во Европа, Блискиот Исток и Африка. Во процесот на оценување учествуваа 25 фабрики на компанијата Адиент, вклучувајќи ги и локациите во Република Чешка, Унгарија, Северна Македонија, Романија, Србија и […]