fbpx

Tags : настани

Два настани вечерва во рамки на СОФ2023

Два настани вечерва во рамки на СОФ2023: – Промоција на Монографијата Цареви Кули Струмица, книга II на археологот и долгогодишен истражувач на овој локалитет, м-р Зоран Рујак. Локација:Амфитеатар, Струмица. Време: :19:30 часот. Промотер д-р Митко Б.Панов од Институт за национална историја – Афористичко-сатирични вибрации и вечер на поезија. Започнуваме со афоризам и сатира од веќе докажаните афористичари Јане […]