fbpx

Tags : Никола Карев Струмица

Здружението „Медија Флеш“ одржа работилница за медиумска писменост во Средното

Во рамките на реализирање на проектот „Читај меѓу редови: Спротивстави се на дезинформации и  биди медиумски писмен во ера на дигитални вести!“, којшто го реализира Здружението за медиумска писменост „Медија Флеш“, во Средното училиште „Никола Карев“ во Струмица се одржа работилница со ученици и професори од ова средно училиште, а присутвуваше и директорот на училиштето, […]