fbpx

Tags : нова апликација

Ставена е во функција нова апликација за зонско паркирање на

Апликацијата важи и за зонско паркирање за градови кои се водат под бројот за праќање на СМС -144 144.Апликацијата може да се користи како регистриран корисник и како корисник без најава. Можностите за плаќање на зонско паркирање се: преку кредитна картичка. Одбирање на зоната на паркирање може да се врши на следниот начин: – Преку […]