fbpx

Tags : патни исправи

За влез во Грција само со комплет патни исправи со

За влез во Грција покрај пасош со новото име на државата, треба да поседувате возачка и сообраќајна довола, како и регистарска табличка со ознаката НМК. Според информации од граничните премини Богородица-Евзони и Дорјан-Дојрани, граѓани кои имале сообраќајна дозвола за возилото кое го управувале со поранешното име на државата, грчките погранични служби не им дозволиле да […]