fbpx

Tags : Печалбари

Македонските печалбари во првите три месеци од годинава испратиле речиси

Македонските печалбари од јануари до март годинава испратиле рециси 46 милиони евра дома – покажува статистиката на Народната банка. Податоците говорат дека дознаките од нашите работници во странство во тој период се уште се држат добро, со оглед на тоа што само дел од месец март зафати пандемијата во светот со вирусот Ковид – 19. […]